Rólunk

A mi történetünk

A kezdetek

 A Schweizer Elektronika Kft. , a Svájci Elektronika Kft. jogutódjaként alakult át 2011.11.15-én.

Kezdetekben a svájci székhelyű TRISA Electro AG. termékeinek, háztartási kisgépeinek Kelet-Európai márka- és szervízképviselete, illetve a szintén svájci székhelyű JURA Elektroapparate AG. kávégépeinek forgalmazása és szervízelése – háztartási és gasztronómiai szinten – és azok üzembe helyezése volt a feladatunk.

A 2005 novemberétől szervizeltük folyamatosan Magyarországon a szintén svájci érdekeltségű Nestlé NESPRESSO S.A. otthoni és professzionális kávéfőző gépeit.

2006. augusztus 22-én Kőszegen, megkezdtük a svájci gyártmányú LAURASTAR márkájú vasalórendszerek javítását. A jó és sikeres együttműködés következményeként 2007. január 1-től megkaptuk a központi európai szerviz jogát is.

Jelenleg a magyarországi Aldi és az osztrák valamint szolvén Hofer üzletekben a Superespresso A.G által forgalmazott MARTELLO kapszulás kávégépeket, valamint Lavazza OCS kapszulás kávégépeket, kapszulás Cremesso kávégépeket szervizelünk.

A MISSZIÓNK

A Schweizer Elektronik Kft. vezetése a minőséget döntő jelentőségűnek ítéli meg a megrendelők kiszolgálása és a vállalkozás sikeressége érdekében.

Cégünk minőségpolitikájának alapelve, hogy a piaci versenyben munkánk és termékeink minőségével, folyamatos kontrollal, a folyamatok optimalizálásával, összehangolásával, a folyamatos fejlődés biztosításával és a környezet legmagasabb szintű védelmével elnyerjük vevőink bizalmát és megelégedettségét. A piacon jelenleg betöltött pozíciónkat nem csak erősíteni, bővíteni is szeretnénk, vezető pozícióra törekszünk.

Tudjuk, hogy a jövő generációinak életfeltételeit a korábbi generációk formálják, és az életfeltételek legfontosabbika a tiszta, ápolt környezet, ezért mindig szem előtt tartjuk a környezetvédelem fontosságát.

Szerkezeti felépítésünk

Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonban van, két tulajdonossal és rendelkezik, és az ISO 9001:2009 vállalatirányítási és valamint HACCP rendszerben működik.

Kovács Gábor - Ügyvezető

+36 30 6776 135

kovacs.gabor@svajci.hu

Kovácsné Olaszy Eszter - Ügyvezető

+36 30 6776 137

office@svajci.hu

Megközelíthetőségeink

Székhelyünk

9724 Lukácsháza, Kerti sor 11.

Fő TELEPHELYÜNK

9721 Gencsapáti, Ipari út 1.

Close Menu